MAAIKE'S PLUKTUIN

Ik ben begonnen met het creëren van m'n eigen bloemenpluktuin. Gewoon in onze voor- en achtertuin. En ik heb ontdekt hoe leuk het is om de bloemen die groeien in de tuin (en het veld) te drogen. Van deze gedroogde bloemen maak ik allerlei bloemencomposities en bloemenlijstjes (die ik ingelijst verkoop).

En ik organiseer inmiddels met veel plezier een workshop "Bloemen drogen". Heb jij ook zin om bloemen te drogen?

De volgende workshop wordt weer in het voorjaar van 2023 gepland. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Stuur me dan even een berichtje

 

Wat houdt deze workshop in?

Een gezellige workshop in Eindhoven in huiselijke sfeer waarbij we bloemen en blaadjes gaan drogen in een bloemenpers.  Je krijgt kennis over het drogen van verschillende bloemen en over het proces van bloemen drogen.  En ik laat je zien hoe je mooie creaties van je gedroogde bloemen kunt maken. Natuurlijk met koffie/thee en lekkers. Je krijgt een eigen bloemenpers (van Dille&Kamille) zodat je over een tot 3 weken (afhankelijk van de bloemen) je eigen verzameling droogbloemen hebt.

De kosten voor de workshop zijn € 39,00 per persoon. Deze prijs is inclusief bloemen, de bloemenpers van Dille&Kamille (ter waarde van € 11,95) en koffie/thee en lekkers. 

Kijk voor meer informatie op mijn website Maaike's Pluktuin